Tel.:
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.

Maak China tot Beste Lasermachine in China

 

 

Thuis

Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. certificaten
China Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij kopen 2 reeksen van de vezellaser de snijmachine van SNEL LASERbedrijf. het eerste 1000W-laserknipsel koopt het jaar van 2015, Tweede 2000W-geïnstalleerde in laser Augustus 2019. Ik ben tevredenstel werkelijk de de Snelle kwaliteit en dienst van de Lasermachine. Gary is aardige kerel, geeft hij me zeer hulp in mijn zaken. Ik kan 100% klant adviseren koop laser van Snel de Laserbedrijf van Nanjing.

—— Leon Osmat Amizur

Ik zocht naar vrij een tijdje en contacteerde hoogste bedrijven in China voor het kopen van een 50W. Wat gebeurt is dat veel van hen veelbelovende partij maar u later geven nadat u minder betaalt. Per voorbeeld, koopt u een 50W maar binnen van de machine is een 30W of een oude gebruikte uit laserbron. Met Snelle Laser nadat ik hun documenten controleerde, was ik geïmponeerd.

—— Caretta Andrea

Wij kopen eerste Snelheidslaser merkend machine in het jaar van 2009, stellen wij werkelijk laserkwaliteit tevreden. M. Gary verstrekt grote technische ondersteuning aan ons, zelfs machine uit garantietijd. M. Gary verstrekt nog vrije vervangstukken aan ons. Eigenlijk kopen wij meer toen 10 reeksen laser van SNEL LASERbedrijf in voorbij 10 jaar. Hoop Speedy Laser Company bedrijfs goed toekomst.

—— Andres Garza

 • lopende band

   

  De technologieco. van de Nanjings Snel Laser, Ltd, professionele laserfabrikant in China meer dan 15 jaar. Onze producten met inbegrip van laser die machine, lasersnijmachine, de machine van het laserlassen merken.

   

  Ons bedrijfadres: GEEN 24 Xuefu Nieuw Road, Nanjing & Geavanceerd technische Streek, Nanjing City, China. 210032.

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   

 • OEM / ODM

  De Technologieco. van de Nanjings houdt Snel Laser, Ltd samenwerking op lange termijn en goede met beroemde laserbedrijven in Duitsland, de V.S. en Italië en binnenlandse laserinstituten. 

   

  Onze producten zijn over de hele wereld goedkeuren het meest geavanceerde vaardigheid en verrichtingssysteem. Al OEM & ODM arealways heten zeer welkom!

   

   

  OEM & ODM de dienst:

   

  Wij zullen alle verwante details, met inbegrip van de specificatie, veiligheid bevestigen, is enz. vóór productie daar te verzekeren geen eerste fout.
  Tijdens de productie, zullen wij ons beste proberen om de kwaliteit van producten ervoor te zorgen door elk productiestadium te controleren, communicerend met geïmpliceerde arbeiders, elke productielijn, enz. te inspecteren.
  Dan, na de productie, zullen wij zeker de steekproef van de bulkgoederen om testen te zijn elke index met inbegrip van de inhoud van bacteriën in het toegelaten werkingsgebied is.
  U kon gemakkelijk en veilig voelen om tot goederen van ons opdracht te geven!

   

  Het verheugen zich op uw het contacteren!

   

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

  De Technologieco. van de Nanjings heeft Snel Laser, Ltd, krachtige productie en R&D-basis. Elk jaar investeert meer dan

   

  $ 10,00,000.00 voor nieuwe lasertechnologie. De nieuwe lasertechnologie betekent wij nieuwe lasermachine gezet in marketing hebben.

   

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

Contactgegevens
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Gary

Tel.: +86-18651899782

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.
gary@speedy-laser.com
Tel.:0086-186-51899782
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit industriële laser die machine merkt Leverancier. © 2018 - 2021 industriallasermarkingmachine.com. All Rights Reserved.